Keukenwraps.nl
De interieurfolie & keukenwrap specialist van Nederland


Garantie van 10 jaar tegen loskomen, barsten en vergelen
Zonder luchtbellen en bestand tegen hitte en vocht
Lagere kosten: 50 tot 70% goedkoper dan traditionele renovatie
Ongeëvenaarde kwaliteit, zowel wat materiaal als wat uitzicht betreft
Snelle plaatsing zonder onderbrekingen


Wij helpen u graag te vinden wat u zoekt.
Wilt u thuis kijken en voelen welke folie het beste bij uw keuken of interieur past?


Wij kunnen u een kleurwaaier toesturen met ruim 400+ verschillende folies. U betaalt dan een borg van €30,- die u terug krijgt, zodra de kleurwaaier retour is.


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte bel. mail of app naar:


Keuken wrappen in heel Nederland!

Email: info@keukenwraps.nl
WhatsApp/tel.: +316 83 22 66 87


Assortiment: 


 


Hout


Voor ons Hout-assortiment haalden we inspiratie uit heel wat houtsoorten. Dit assortiment legt de charmes van uw leefruimten bloot door er een natuurlijke toets aan te geven. Droomt u van een interieur dat doet denken aan een ‘Zwitsers chalet’ of zich een Canadese stijl aanmeet? Look van eiken-, beuken-, teakhout...
Als deze houtbekledingen op strategische plaatsen worden aangebracht, zoals op een tafel of een garderobe, waant u zich midden in het bos. Alleen de houtgeur en de vogels ontbreken.


Effen kleur

Bekijk het leven in kleur met ons Effen Kleur-assortiment! Elke kleur geeft een unieke sfeer. Of het nu om ‘pop’-kleuren of sobere kleuren gaat, ze verfraaien uw muren en meubilair. Waar wacht u op om uw kamers of leefruimten een unieke persoonlijkheid te geven?
U kunt ook een kleurtoets toevoegen aan alle ruimten. Zo maakt u ze op originele wijze levendig: op een centrale plaats zoals een deur of een stoel!


Soft Touch


De zachte visuele effecten en luxe touch
Ons Soft Touch-assortiment voor architecturale films is een eersteklas product met een gedifferentieerd speciaal oppervlak met zachte textuurafwerking die uitstekend bestand is tegen vervuiling en krassen.
De zachte visuele effecten en de luxe touch verhogen de klasse van elke keuken of kamer.

Marmer

Ons Marmer-assortiment geeft al uw renovaties een chique toets dankzij de ongeëvenaarde echtheid van de aders. Donker, grijs of wit, mat of asgrauw... U hebt een waaier aan keuzes voor een luxueuze renovatie met kleine toetsen of een totaalbekleding.
Stelt u zich een mat wit werkblad voor of een badkamer met een aszwarte dressoir... Ontdek luxueuze modellen die uw etablissement een mooie decoratieve upgrade geven


Natuursteen


Van de ‘New Yorks appartement’-look over gepolijst beton tot grijze steen: ons Natuursteen-assortiment zorgt voor een trendy decoratie.
Kies voor verschillende kleurnuances om alle ruimten aan te kleden, van de vloer tot de muren. De charme van een ‘natuursteen’-look in een ruimte? De indruk van kleine onvolkomenheden die perfect in toom gehouden worden...
Keuze genoeg dus om uw muurrenovatieprojecten een frisse en moderne toets te geven!
Metallic

Toppunt van industriële decoratie
In ons Metallic-assortiment zijn materialen en reliëfs steeds op de afspraak, of ze nu voorzien zijn van een roesteffect of een aluminiumeffect. Voeg een vleugje zilver of goud toe aan uw interieur. U hebt het meer voor een industriële look? Dan is het plaatwerk- of koolstofvezeleffect ideaal.
Moderniseer een interieur: creëer met gemak een loftsfeer door kasten en stoelpoten te bekleden! In decoratie zijn metaaltoetsen een vaste waarde als ze met smaak worden aangebracht...
Reken op ons voor advies en begeleiding bij uw projecten!


Textiel


Kleed uw meubilair aan
In ons Textiel-assortiment vindt u unieke materialen en kleuren.
Ideaal voor een moderne en ongestructureerde look! Trek de aandacht en lok emoties uit in een slaapkamer of een eetkamer met de hypnotische texturen van de vele modellen in het assortiment. Net als in de modewereld is textieldecoratie een kwestie van goede smaak en nuances...
Wacht niet langer en meet uzelf een unieke en elegante stijl aan: uw eigen stijl.


Leer


Subtiel, verfijnd, efficiënt


De verfijning en edelheid van leder in al zijn vormen. Het Leder-assortiment bezorgt uw decoratie een charmant en sensationeel ‘dierlijk’ effect zonder de natuur te schaden. Dankzij de verschillende texturen kunt u een zeer specifieke mood creëren in alle zones die u in uw renovatieprojecten wenst aan te pakken. Wilt u uw interieur een ‘touch of class’ geven?


Breng dan snel deze voluptueuze tinten aan die sensaties creëren in leefruimten of op meubilair zoals stoelruggen of meubeldeuren...
Glitter


Breng wat glitter in uw leven...


Zin in een disco-achtig interieur? Fonkelende originaliteit?
Reken op onze Glitter-assortiment en zijn unieke glitter & glamour-look! In combinatie met een optimale verlichting zullen uw, al dan niet gekleurde, ruimten fonkelen en glitteren.


Onze producten uit het Glitter-assortiment zorgen voor extra charme en een ongeziene glittering wanneer ze in nuances worden geplaatst in cosy ruimtes zoals een salon, slaapkamer of eetkamer.
Gaat u overstag voor een deco-inspiratie die echt schittert?